/*------------------- Blogger Theme by Bruna Borges - © 2013 (HTTP://ENDSTONIGHT.TUMBLR.COM/) Não se inspire ou Copie. Base: Minina ------------------------ */

sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Maanantain päivityskatsaus

Joo, nyt ei oo vähän aikaan tullut päiviteltyä. Peräti viimeviikon maanantain jälkeen, jolloin työ vaihtui taulusta maalauskammion maalaamiseen ja siitä lokarin maalaukseen ja lakkaamiseen! ... Lisäksi muokkasin sivun teemaa.( Kukaan ei varmaan ole perillä kyseessä olevan herran henkilöllisyydestä, mutta mitään muuta en nyt kerennyt itse Photobucketilla väsäämään. No, käsitaidetta teemankin tekeminen on. :''D)


TIISTAI
Jeb... Tässä nyt on kuva taulun pinnasta, joka me hiottiin Ninan kanssa koneella.
Lisäksi Juliat auttoivat ton kittauksen kanssa. 8D Kiitus!
Siinä se on sitten hiottuna.
KESKIVIIKKO
Saatiin taulun tekemisen lomassa Janilta uusi tehtävä.
Saatiin nimittäin tehtäväksi maalata maalauskammio!♥ 
Laitettiin ikkunoiden päälle joku suoja, että kaiken  lian saa myöhemmin irrotettua. Lisäksi vuorattiin ikkunat vielä suojalla, jotteivat ne mene pilalle maalauksen yhteydessä. 
Sitten sekoitettiin seinille vedettävä maali.



:))) Kuvat heittelehtivät koska Blogger on kaveri, eikä suostu lisäämään kuvia sinne, minne haluan. Menee hermot... Mutta kaiken tuon lisäksi me lakaistiin lattia kaikesta pölystä, ennen pahvin asettamista lattialle. Pahvi asetettiin sitten siivouksen ja ikkunoiden suojauksen jälkeen. Katso loput työkuvat tästä.

TORSTAI
Joo, perjantaista sen verran, että lakasin koko kammion ihan vain tekemisenpuutteen vuoksi.
Sitten pääsinkin Sonjan ja Annelin lokarin kimppuun. Sonjan kanssa vielä vesihiottiin se ja sen jälkeen se oli valmis  maalattavaksi. 
Joo, perjantaina Sonja oli poies, joten edellispäivän maalauksen jälkeen mä pääsin Janin opastamana lakkaamaan sen. Pitää laittaa kuvaa, kun seuraavan kerran pääsen katsomaan lokaria. ^^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti