/*------------------- Blogger Theme by Bruna Borges - © 2013 (HTTP://ENDSTONIGHT.TUMBLR.COM/) Não se inspire ou Copie. Base: Minina ------------------------ */

torstai 13. lokakuuta 2011

Torstain tapahtumat

Joo-o, tänään oli iha kiva päivä koulussa, sillä pääsi pitkiin aikoihin tekemään jotain kunnolla inspaavaa. Ensimmäisenä me saatiin Ninan kanssa tehtäväksi maalata pöydällinen junanosia. Tosin meille tuli kamala tappelu sen ruiskun kanssa aluksi, koska se yski epätasaista maalipintaa. 
Nina tappelee ruiskun kanssa !

Vika korjaantui, kun Nina hieman sääteli ruiskua ja sitten päästiinkin jo maalaamaan.


Mulla oli aluksi ongelmia kun en oikein kässännyt niiden maalaamista. :D Mutta kyllä sitä kokeneemman oppilaan kanssa mielellään tekee töitä, kun saa mahdollisesti ongelmissa apua. :)


Loppujenlopuksi se meni ihan hyvin. : p






Siinä ne sitten on valmiina...




















Junanosien jälkeen me sitten alettiin tosissamme miettiä, että mitäs seuraavaksi. Juha antoi meille luvan napata imuriletkujen lähellä sijaitsevasta pöydästä sellainen joku pelti... Loppujenlopuksi saatiin taistella senkin kanssa oikein olan takaa, kun se ei vain meinannut tulla sieltä tavaroiden alta ehdointahdoin. Lopuksi kuitenkin saatiin se sieltä ja alettiin kattoo sitä tarkemmin. "Kehtaako tätä nyt hioa ku on kerra näin hieno?" oli eka ajatus, mutta niinpä me otettiin tuumasta toimeen ja pestiin se.


Pestynä.
Pesun jäkeen me sitten hiottiin sitä rälläkällä ja paperina käytettiin 240 mallista hiomapaperia. Tässävaiheessa kuvien laatu muuttuu, sillä loppupeleissä pelästyin, että olisin hukannut kamerani, mutta olihan se tallessa... Eli siis kännykkälaatu!


Siinä on pieni kuvanpala pellistä, joka me hiottiin.
Lopuksi, kun koulua oli jäljellä vielä tunti, mä ja Miia lähettiin putsaamaan roskiksia. Taisiis, tyhjennettiin ne ja vaihdettiin niihin säkit. 8) Pientä siivousta huomista varten.


Ainiin... Ja oli pakko vaihtaa teemaa nyt ainakin vähäksi aikaa... Halloween tulossa ja kaikki.. ^^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti