/*------------------- Blogger Theme by Bruna Borges - © 2013 (HTTP://ENDSTONIGHT.TUMBLR.COM/) Não se inspire ou Copie. Base: Minina ------------------------ */

maanantai 19. maaliskuuta 2012

Yhyreksästoesta kolomattaaaaa

Joo, en oo päivittäny blogia nyt varmaan yli kahteen viikkoon, ja oon häpeissäni! ;___; Sillä aikaa on tapahtunut vaikka ja mitä. Kuvia ei tule, ennenkuin pääsen kotio, kiitos koulun koneen, josta ei löydä paikkaa muistikortille. Kumma homma, muistelisin, että sain joskus kuvat koneelle...

Mun piti silloin joskus mennä auttamaan Juliaa ja Auria jauhemaalauksessa, mut sitte pitiki alkaa siivoo ja sitte päästiinki jo. :o

Sain mm. työksi lokarin, jonka hioin totaalisesti, sen jälkeen Sonja astui kuvioihin, ja me sekoitettiin väri. Siitä lokarista PITI tulla mintunvihreä, mut koska väri loppu kesken, niin piti tyytyä vaaleansiniseen sävyyn. Ei siinä mitään, alettiin sen jälkeen Sonjan kanssa suunnittelemaan kuvaa, mikä maalataan pensseleillä siihen...Ideoita kävi mielessä monia, mutta lopulta me sitten tyydyttiin "merimaisemaan", eli siinä oli kasveja, merihevonen, muutama sintti, simpukka, koralleja, meritähti ja merisiili<3.

Kuvan hahmottelun jälkeen, seuraavana päivänä Sonja ei ollut koulussa, joten pesin lokarin vielä vesissä, ennenkuin aloin lyijykynällä suunnitella kuvaa. Se näytti luonnoksessa paljon paremmalta. No, koska Sonja ei ollut  paikalla, Raisa tuli apuun.

. . .


Kun olin saanut hahmoteltua kuvan pinnalle, me sekoitettiin värejä ja alettiin maalaamaan. Siinä kesti kyllä oma aikansa, eli suomennettuna melko kauan. No, pensselin jäljen takia mm. merihevonen näyttää siltä, että sillä olisi turkki... No, mitä pienistä. Maalauksen jälkeen rajasin vielä kuvat mustalla värillä, kunnes se olikin jo valmis lakattavaksi.

Me mentiin Sonjan kanssa sössimään maalattua kohtaa, kun mentiin pyyhkäsemään sitä rasvanpoistoaineella. No onneks ei levinny pahasti... 8D Ois meinaa voinu levitä pahemminki.

No, tänään sain aikaiseksi sitten lakata työn pariin kertaan. Vielä yksi (toivottavasti onnistuva) lakkakerros ja se oli sitten siinä. Pääsee hallin seinälle. \o/ No, toivottavasti edes joku tykkää, sillä mun mielestä se meni päin.. en sano mitä, mutta kuitenkin. Mielestäni olisi siitä parempikin voinut toki tulla... Ja loppupäivä meneekin sitten siivotessa ja tätä blogimerkintää täydenellessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti