/*------------------- Blogger Theme by Bruna Borges - © 2013 (HTTP://ENDSTONIGHT.TUMBLR.COM/) Não se inspire ou Copie. Base: Minina ------------------------ */

torstai 31. tammikuuta 2013

Tampere ja PIRKO

Jjeah, lähettiin eilen kasilta koululta Raisan kanssa Välkkysen kyydillä kohti Tamperetta. Edellispäivänä Raisa oli ihana ja pakkasi kamat, kun mä hilppasin siivoomaan päivän päätteeksi hallia. Kamat oltiin saatu kasaan ja me roudattiin ne autoon, jonka jälkeen päästiinki lähtemään. Mulla ei ollu Tampereesta ku kamalia muistoja ennen sitä reissua mut toi meni yllättävän leppoasti mahakipua ja loppupäivän väymystä lukuunottamatta!


Napattiin Taru mukaan Toijalan ABCltä, missä saatiin aamukahvit.
Ehei, aamukahvit ei ollu pahoitteeksi.<3

Näillä mentiin sitte koko matka, iPad ja kännykästä musaa. \o/ Kirjotin mm, yhtä ficciä koko matkan. Joo, naurakaa vaa koska Cheek... :(





Kun me päästiin ite paikanpäälle, alotettiin noiden puulevyjen hiomisella, jotta ne saatais maalattua. Ne oli pakko vetää mustaks, ja niissä oli vaan pohjamaali päällä kun lähettiin. Myöhemmin ne sit maalattiinki.
Taru ja Välkkynen kerto vähän et missä mennään, keitä me ollaan jne. Sitte samalla säädettiin noitten ruiskujen kanssa, missä loppupeleissä meniki aika helvatan kauan.


Okei, alotettiin sabluunoista joita meillä itellä oli mukana aika pieni määrä, eli ei mitenkään olin kaikille riittänyt omaa. Paperia laitettiin jakoon ja tyypit sitten piirsi itelleen sabluunat ja leikkas ne irti. Hienon näkösiä kyllä tuli, niillä oli hyvä sitten alottaa.


Ruokiksella me Raisan kanssa heti istuttiin siinä lahnoina, ennen ku se ja Taru meni syömään. Mä en tapani mukaan menny, koska se yks sämpylä Raisan kans aamulla puokkii oli ihan jees, okei, myöhemmin saatiin toiset mut nii... Tässä välissä tupakkia kului enemmän ku laki salli...

Sen jälkeen saatiin hommat aluilleen ja päästiin tekee alkuhehku ja loppupeleissä se mun näytti seuraavanlaiselta: (en jaksanu pienentää kuvia, joten osa nyt hyppelee miten päin sattuu..) Muistakaa, tässä vaiheessa ton ei tarvitse näyttää vielä miltään, se on vain pohja.


Paparazzeja liikenteessä... Muahah, noi mun ilmeet on aina jotain niin edustavaa.


Seuraavaks Taru näytti miten sabluunoilla saadaan sitten aikaan ne itse taustaliekit. Tässä saadaan aikaiseksi se pelkkä liekki, jonka keskelle sitten tehdään se itse pääliekki. (osaan selittää)

Kyseisen tehtävän jälkeen oma liekkini näytti seuraavanlaiselta:

Oli kivaa kattella ku muutkin teki, ja sit ku kiertelin kattoos, nii tuli kivoja alemmuuskomplekseja. No mut eipäs vähätellä itteensä, jokasella oma tyyli. x) Pääasia et on ite tyytyväinen. Hienoo jälkee ne PIRKOlaiset kyl teki!

Lopuksi kattelin ku Raisa teki pääliekkiä mikä multa iteltä jäi vielä tekemättä.

Päivä meni loistavasti, oli kivaa ja opin jtn uutta.
Lähettiin neljän aikoihin kamojen pakkaamisen ja parien kuvien ottamisen jälkee kohti Hämeenlinnaa. Heitettiin Taru Toijalaan ja kun päästiin Hämeenlinnaan, Raisa jäi pois kyydistä Ojoisilla. Siitä sitte Välkkyne ajo koululle, roudattiin sen jälkeen tavarat halliin ja sit pääsin lähtee. Kiitti kivasta päivästä! :)


Olin zombi loppuillan, en muista millo oisin sitte työssäoppimisen jälkee ollu puol 7- tasan 7 aikaa niin väsyny. Aattelin ottaa pikku tirsat, mut sit simahdin kokonaan. Siks oon tähän aikaan hereillä, ja ainaki sain aikaseks päivittää. x)

1 kommentti:

  1. Mukavasti kirjoitettu kuvaus päivästä. Myös maalausharjoitukset onnistuivat hyvin.

    VastaaPoista