/*------------------- Blogger Theme by Bruna Borges - © 2013 (HTTP://ENDSTONIGHT.TUMBLR.COM/) Não se inspire ou Copie. Base: Minina ------------------------ */

torstai 31. tammikuuta 2013

Puskurin korjausta

Anteeks, en oo ehtiny kirjottaa. Tai siis olisin ehtiny, mutta vaikka tääkin on kirjottamista, mä oon muka aina keksinyt "parempaa" tekemistä tän blogin kirjottamisen tilalle. Öäh, noniin, otan itteeni niskasta kiinni ja nyt päivitän. Tsekatkaa kellonaika, 05:03!

Kaikki kuvat puskurin korjauksesta on mun kännykällä, mut lisäilen ne sitten myöhemmin, koska mun on tän jälkeen päivitettävä vielä eilinen Tampereen reissu tähän. Editoin kuvat tähän sit ku saan ne joskus koneelle... Hehe, osaan olla laiska.

. . .

Alotettiin päivä teorialla, ja edellispäivänä käytiin läpi ruiskuja ja katteltiin vähän et mitä milläkin maalataan. Oli ainakin mulle se teoria avuksi, ite nimittäin lukeuduin niihin jotka ei tienny ku ruiskun väriä apuna käyttäen et mikä on mikäkin. Ylläripylläri, onnistuin jo hukkaa nekin muistiinpanot. Mut kyl ne jossain on! (Tähänkin mä sit muokkaan niit juttuja ku satun löytämään sen lappusen).

Sen muovinkorjaus hepun piti tulla ysiltä, mut se pamahtiki halliin kesken teorian. o.o Nopea mies... Kirjotan tän suoraa muistiinpanoista jotka on sitten semmosta sotkua et huhhuh.

PUSKURIN KORJAUS, vaiheet 1-10

1. kun ollaan tehty putsaus, porataan halkaisijaltaan 4-6mm reikä halkeaman päähän, repemisen jatkumisen estämiseksi.
2. poista maali käyttämällä P80 tai P180 hiomakiekkoa. Vältä muovin sulamista hionaan aikana (toi kuullostaa mahdottomalta mun korviin, se sulaa kuitenkin).

3. reunat viistetään ilmapinta-alan lisäämiseksi. V-muoto ja reunojen siistiminen terävällä veitsellä. Eli reunat viistetään V-muotoon, ettäs tiiätte sitten.
4. puhdista alue hyvällä rasvanpoistoaineella.

5. taustalle tartunta-aine, anna vaikuttaa 5min.
6. sillävälin kun tartunta-aine vaikuttaa, leikkaa 4-5cm kokoinen pala paikkamateriaalista. Paikkamateriaalin palan pitää olla 2-3cm yli halkeaman reunojen.

7. ruiskuta 05917 muovipohjustetta puskurin ulkopinnalle. Anna vaikuttaa 10min.
8. levitä FPRM muoviliima halkeamalle.
9. levitä ja tasoita FPRM muoviliima 05901 halkeamaan ja anna kuivua 20 minuuttia.

10. leikkaa pois ylimääräinen 3M 058888 paikkamateriaali ja muotoile. Hio korjattu kohta käyttäen 3M Hookit hiomalaikkaa, P80 tai P180.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti