/*------------------- Blogger Theme by Bruna Borges - © 2013 (HTTP://ENDSTONIGHT.TUMBLR.COM/) Não se inspire ou Copie. Base: Minina ------------------------ */

maanantai 26. maaliskuuta 2012

Leikkiviä lapsia!

    ^ Tuo bannerin tyylinen kuvastaa päivää paremmin kuin sanoilla osaankaan kuvailla!

Mulla ei ollut aamulla mitään tekemistä, joten Juha passitti mut, Matin ja pikku Julian tekemään puulaattoihin jotain kuvia, joihin tulisi teksti, se oli muistaakseni "Leikkiviä lapsia", mutta en ole enää aivan varma. No, mähän ne kuvat piirsin ja muut sitten niitä arvosteli.

Suunnitelmia oli monia:
  1. Pokémon (Ash ja Pikachu)
  2. Pokémon (Ivysaur, Carmeleon ja Wartortle)
  3. Franklin
  4. Nalle Puh (plus Ihaa, Nasu ja Tiikeri)
  5. Vili Vilperi
  6. Kanaemo ja tipujono perässä
  7. Sly Cooper ja kaverit (sovellettuna)
Nuo alleviivatut ovat sitten niitä, jotka loppujenlopuksi pääsivät tauluihin. Huomenna pitäisi kuulemma lakata työt ja sitten pitäisi alkaa piirtää/maalaa niitä kuvia uusiksi, värien kera, mikäli käsitin oikein. Juliat luultavasti suunnittelevat tekstisabluunan ja odotan toki jotain ihanaa kivaa fonttia. :>

Hmm, Juha käski mut alas tossa yhden aikoihin, sillä siellä oli vieras. ATTO aineiden opettaja tuli selvittämään mun ATTO jakson nollia, ja avittamaan palkkien kanssa. Mä kyllä ne valitsin, mutta tiedä sitten, miksei ole mennyt... No, mun piti nyt sitten valita 2+2, eli muistaakseni ATTO jakson neljälle päivälle pari kurssia. Menin ja valitsin Taide ja Kulttuuri, ja toisena sitten oli Ranska, vaikken sitä lukenut yläasteella. Onhan se kiva katsoa, mitä siitäkin sitten tulee!

Ja vielä esittelen ne kuvat, jotka tuhrasin tauluihin mielstäni huonolla menestyksellä. Toivottavasti kuitenkin kelpaavat:

Vili Vilperi

Nalle Puhista ja kumppaneista en saanut kuvaa.. ;<


Sly Cooper, Bentley ja Murray (sovellettuna)


2 kommenttia:

  1. fontti on ihan tavallinen , jari valkkas sen. mut sapluunat työn alla ja mä hoidannn ;)

    VastaaPoista
  2. Joo, näin on että valitsin aika selkeän(teidän mielestä tylsän) fontin, koska tekstin tulee näkyä autoilijoille selkeänä. Lakkaus ennen maalausta johtuu siitä, että vaikkakin säänkestävästä vanerista on kyse, niin se imee kosteutta ulkotiloissa kuitenkin. Mikään maali ei pysy kunnolla kiinni jos pohja on kostea, joten kyllästetään pohja ennen kuvien maalaamista niin kyltit kestävät pidempään.

    VastaaPoista