/*------------------- Blogger Theme by Bruna Borges - © 2013 (HTTP://ENDSTONIGHT.TUMBLR.COM/) Não se inspire ou Copie. Base: Minina ------------------------ */

tiistai 13. syyskuuta 2011

Tiistain tapahtumat

Joo-o, oon pahoillani, että perjantaista asti ei oo tullut päiviteltyä. Lähdin illalla renkoon vanhemmille, mutta kappas kummaa, mun kameran musitikortti oli jäänyt läppäriin. :DD No, nytpä kerron sitten perjantaista tähän päivään asti.


Perjantaina putsattiin taas junan osia, kun ei päästy vielä silloin maalaamaan.
Se oli pitkästä aikaa ihan mielenkiintoista. Siinä tuli sitten junanosien jälkeen loppupäivä siivottua. Myös suojalasien pesu tapahtui vihdoin ja viimein.


Maanantaina, eli eilen mä ja Auri päästiin maalaamaan, mutta koska me ei kumpikaan aijemmin oltu ruiskumaalattu, Marika passitti Miikkan meijän tuutoriksi. :D Se näköjään kyllä tietää siitä hommasta kaiken. Ainakin se osaa neuvoa. 


Kun oltiin vedetty pari kertaa pohjamaali,  Roosa  ja Miikka huomasivat, että siihen pintaan syntyi jonkinmoisia  kuplia tai jtn... Seuraavaksi me mentiin hiomaan sitä työtä. Mun piti lähteä hammaslääkäriin, mutta Miikka ja Auri (med. vieressä seisova Matti) lupasivat hioa sen loppuun. Kiitos siitä heille!

Tänään me sitten jatkettiin ton nokkapellin kanssa heti aamusta. Hiottiin se, putsattiin, vietiin maalaamoon ja maalattiin uusi pohjaväri. Tälläkertaa ei kuplia/pölytahroja ilmestynyt! Kappaleen kuivumisen jälkeen me vesipestiin se, mikä oli aika pitkä sessio, mutta loppujenlopuksi me sitten saatiin sekin tehtyä. Onnistuin myös mämmikourana tyhjentämään melkein kokonaan ruiskussa olleen maalipytyn suoraa siihen toisen maalivaraston lattialle... XD 
Miikka kuivasi peltiä paineilmalla. 
Vesihionta-välineitä. Muutama ämpäri >8D Loppupäivä menikin  sitten melkoiseen siivoamiseen.
Katteltiin Aurin kanssa jo sitä nokkaan tulevaa väriä ja ajateltiin jotain vihreänsinistä. Jari totesi, että alla voisi olla joku muu väri (mm. harmaa) ja päälle vedettäisi se vihreänsininen lakkapinta. 

Loppupeleissä mulle tuli ihan kauhee olo, mutta sille nyt ei voi mitään. Huomenna ois tarkotus mennä edes maalaamaan se ite nokkapelti... Sitä kun oon tässä oottanut :D


Siinä se sitten on (melkein) kaikessa komeudessaan.♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti