/*------------------- Blogger Theme by Bruna Borges - © 2013 (HTTP://ENDSTONIGHT.TUMBLR.COM/) Não se inspire ou Copie. Base: Minina ------------------------ */

torstai 1. syyskuuta 2011

Raatamista kerrakseen

Tänään aamu alkoi automaalauksen alkeilla ja se kesti vartin, ehkä vähän alle tai yli, en kattonut pahemmin kelloa. Samalla käytiin vähän läpi kittausta ja sen jälkeen pidettiin pikku tauko, jonka jälkeen mentiin hallityöskentelyyn.


Alotetiin Aurin ja Raisan kanssa hiomaan sitä lasikuituprojektia ja kun me saatiin se tehtyä, alettii kittaa seuraavaa ja viimestä kohtaa koko hommasta. Ruokiksella ei ollu nälkä, joten kävin pikkusella tauolla, kunnes tulin varttiavaille hiomaan. Siinävaiheessa Jarikin jo mainitsi, että "tauko", mut meikäpäs ei kuunnellu vaa jatko hiomista. >8)


Aijotaan kyllä kitata koko hökkyrä vielä kertaalleen, ettei siitä paista yhtäkään kohtaa läpi. Plus, että täytyy vielä nuo saumat kitata ja laittaa kuntoon.




Siinä se komeilee! Viellä hiominen...
Jossainkohtaa, kun Auri meni auttamaan Ninaa, me saatiin Raisan kanssa Marikalta pikku tehtävä. Piti hakea keskusvarastolta pari juttua, joten mepäs kipaistiin äkkiä hakemassa moiset tavarat ja palattiin hommiin...


Loppujenlopuksi päivä oli aika raatamista kerrakseen, mutta kyllä siitä hengissä selvisi! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti